Nyt systemværktøj fra Nulana

NuKit

NuKit 1.0 hedder nyeste forsøg på at give brugere af Mac OS X nye muligheder for at styre funktioner i systemet.

NuKit 1.0 er netop blevet frigivet og giver en række muligheder for blandt andet at lave hurtige søgninger.

Det lille nye systemværktøj kan på flere punkter konkurrere med Finder og blandt andet benyttes til at starte programmer med, ligesom man kan ændre tastaturgenveje og trække og ændre størrelse på vinduer via pegfeltet med NuKit, samt justere Dock’en og Dock’ens udseende.

Programmet har også to andre sjove funktioner i Real Zoom og Real Close. Med et klik på Real Zoom bliver vinduer maksimeret ud til at fylde hele skærmen, mens Real Close lukke programmer når du lukker vinduet, præcis som du måske kender det fra Windows.

NuKit virker med Mac OS X 10.5 eller nyere og koster 20 dollars.

Det er også muligt at hente en testudgave før du køber.

© 2010, https:. All rights reserved.