Rygte: iPod-event i midten af august

iPodnanofm

Apple har muligvis planer om at lancere nye iPods sammen med iOS 4 til iPad om en uges tid.

Nye rygter siger at Apple fremrykker dette års iPod-lancering til midten af august. I de sidste par år har Apple ellers brugt september til at lancere nye iPods.

Ifølge kilderne bag rygtet, frigives og præsenteres de nye iPods allerede på et tidspunkt mellem den 14. og 17. august.

Fokus skulle ifølge rygtet være på specielt den nye iPod touch med kamera og understøttelse af videochat-teknologien FaceTime og på frigivelsen af iPad-versionen af iOS 4, som ifølge Apple tidligere først ville blive klar til efteråret.

En del rygter hævder at Apple er klar til at præsentere nye iPods og bakker således op om det nye rygte. Ifølge flere rygter så bliver en mindste iPod shuffle udskiftet med en iPod med trykfølsomskærm på 1,7″. Apple har fortsat planer om en ny iPod nano også.

© 2010, https:. All rights reserved.