Rygte: iTV til 99 dollars

Diggs grundlægger Kevin Rose har en række informationer om iTV.

Ifølge de fleste rygter vil Apple ændre navn på Apple TV. Det nye navn skulle blive iTV og som flere andre har påpeget, så hævder nu også Kevin Rose, at iTV vil blive baseret op iOS og få adgang til App Store.

Via en række iOS-programmer vil det være muligt at levere indhold direkte til brugerne i form af film, tv og andet og dermed sætte gang i konkurrencen overfor de traditionelle kabelnetværk. Det betyder ifølge Rose, at man kan vinke farvel til sit månedlige abonnement. Indholdsudbyderne vil via programmer i App store kunne benytte Apples mobile reklameplatform iAd og dermed hold prisen nede for forbrugerne.

Kevin Rose fortæller også, at der vil være dyb integration mellem iTV og MobileMe til deling af indhold ligesom Rose peger på iPads som den nye kæmpe fjenbetjening til iTV.

Ifølge Rose så frigives iTV når Apple opdaterer med nye iPods i august eller september.

iTV ventes at koste 99 dollars.

© 2010, https:. All rights reserved.