Vopium optimeret til iOS 4

Vopium

Danske Vopium er nu klar med en ny udgave af det populære program Vopium.

Vopium er blevet optimeret til iOS 4 og iPhone 4 og kan hentes i App Store.

Med Vopium kan man ringe billigt og i visse tilfælde gratis til udlandet via iPhone og Wi-Fi, men Vopium kan også bruges vil man vil chatte med sine Facebook-venner samt samt brugere af Skype, MSN, Gtalk, AIM, Yahoo, ICQ og Twitter.

”iPhone-ejere i  hele verden har set fidusen ved vores applikation. Vopium er en af de mest populære kommunikations-applikationer til iPhone og hentes over 4.000 gange om dagen i Apple App Store. Med vores nyeste version til iPhone 4 kan man se, når ens kontakter, som bruger Vopium, er online, så man kan ringe gratis til dem – hvad enten de er i Danmark eller Damaskus,” siger Tanveer Sharif, der er CEO hos Vopium.

Den nye udgave af Vopium har også fået en ny avanceret telefonfunktion, der gør at iPhone altid ringer billigst, via enten almindeligt mobilopkald, det mobile datanet eller Wi-Fi. Derudover er der i den nye Vopium også sms-skabeloner til beskeder, som sendes ofte, samt mulighed for tilpasning af menuen.

“Vi har flere spændende features i støbeskeen. Lige nu har vi udnyttet nye funktioner, der fungerer godt på iPhone 4. Vi vil også gerne understøtte andre spændende funktioner som multitasking, men vi venter, indtil disse funktioner bliver forbedret af Apple, så Vopiums brugere får en optimal brugeroplevelse,” fortæller Christian Eyde Møller, der er bestyrelsesformand hos Vopium.

© 2010, https:. All rights reserved.