Adobe fortsætter udviklingen af Flash-to-iOS converter

Apple har netop slækket på kravene til iOS-udviklerne og det får Adobe til at finde deres Flash-to-iOS converter frem fra skuffen.

Der var ellers lagt op til kamp mellem Adobe og Flash, da Apple forbød Adobes Flash-to-iOS converter ved at stramme licensbetingelserne for iPhone-udviklere i foråret. Adobe øverste chef beskyldte allerede dengang Apples beslutning om at forbyde en række værktøjer som decideret ødelæggende for konkurrencen,

Men for meget kritik fra udviklerne har fået Apple til at slække på kravene og det får nu Adobe til at videreudvikle deres Flash-to-iOS converter.

Adobes Flash-to-iOS converter gør det nemt at konvertere programer fra Flash til iOS og blev oprindeligt leveret sammen med Flash Professional CS5. Da Apple strammede retningslinierne advarede Adobe dog om, at programmet ikke ville blive videreudviklet, men det er denne beslutning, der nu er lavet om.

© 2010, https:. All rights reserved.