Apple frigiver første beta af iOS 4.2 til udviklerne

Apple har netop frigivet den første beta af iOS 4.2, som ventes at blive frigivet til iPhone, iPod touch og iPad om halvanden måned.Apple frigiver iOS 4.2 til november og gør dermed iOS 4.2 til den første iOS-version til Apples populære iPad.

I går fik Apples eksterne udviklere adgang til den første beta af iOS 4.2 og en af den mest interessante nyheder er det nye AirPrint.

AirPrint er Apples nye udskrivningssoftware, som giver mulighed for trådløse at udskrive fra iPhone, iPod touch og iPad til printere. Ideen med AirPrint er, at det skal virke uden videre opsætning af specifikke printere. AirPrint gør det også muligt at printe via en printer som en koblet til en specifik Mac eller PC.

Der er dog visse forbehold i AirPrint, idet Apple indtil videre kun understøtter udvalgte printere fra HP. Det er uvist om andre producenter vil blive understøttet i den endelige version af iOS 4.2.

iOS 4.2 indeholder også mulighed for at streame indhold fra iOS-enheder til den nye Apple TV via AirPlay, der er en udvidelse af AirTunes.

© 2010, https:. All rights reserved.