Så meget bruger Apple på Google-reklamer

Foto: Ad Age

På hjemmesiden Ad Age har man publiceret detaljer fra et internt Google-dokument der viser hvor mange penge blandt andre Apple har brugt på Google-reklamer.

I dokumentet skulle det fremgå, at Apple alene i juni måned brugte mere end en million dollars på Googles Adwords-reklamer, til trods for at Google og Apples forhold jo ellers ikke længere er det bedste.

Det er dog ingenting i forhold til AT&T der brugte mere end otte millioner dollars alene i juni til blandt andet at markedsføre iPhone 4 med.

En pudsig men logisk højdespringer i juni var dog olieselskabet BP, der spenderede mere end tre millioner dollars i juni i et forsøg på at pleje det blakkede brand efter oliekatastrofen i den mexikanske golf, skriver Fortune.

© 2010, https:. All rights reserved.