Apple klar med flere softwareopdateringer

Apple har frigivet MacBook Air (Late 2010) Software Update 1.0 til den nye MacBook Air, to Java-opdateringer samt opdateringer til Aperture og et nyt ProKit.

Den nye MacBook Air (Late 2010) Software Update 1.0 retter en fejl hvor systemet fryser ved afspilning af trailers i iMovie samt retter en fejl hvor systemet fryser når MacBook Air vækkes fra dvale med en ekstern skærm tilsluttet.

MacBook Air (Late 2010) Software Update 1.0 kræver en ny MacBook Air samt Mac OS X 10.6.4.

Apple har også frigivet Java for Mac OS X 10.6 Update 3, som forbedrer sikkerhed og kompatibilitet ved at opdatere Java SE 6 til 1.6.0_22. Opdateringen er til Mac OS X Snow Leopard og kravet er 10.6.4 eller nyere.

Brugere af Mac OS X 10.5 Leopard kan hente Java for Mac OS X 10.5 Update 8, som opdaterer J2SE 5.0 til 1.5.0_26 og Java SE 6 til 1.6.0_22. Java for Mac OS X 10.5 Update 8 forbedrer også sikkerhed og kompatibilitet.

Aperture 3.1 indeholder en række bug fixes, sikkerheds og stabilitetsopdateringer samt kompatibilitet til iLife 11.

Apple er også klar med ProKit 6.0 for Snow Leopard,  der forbedrer og opdaterer Apples professionelle programmer. Blandt andet er der bedre stabilitet når Man browser i iPhoto-biblioteket via Aperture.

Apple anbefaler ProKit 6.0 til alle brugere Final Cut Studio, Final Cut Pro, Motion, Soundtrack Pro, DVD Studio Pro, Aperture, Final Cut Express, Soundtrack, Logic Studio, Logic Pro, MainStage, WaveBurner og Logic Express.

© 2010, https:. All rights reserved.