Mac OS X 10.7 Lion præsenteret

Apple vil med Mac OS X 10.7 Lion forene funktioner fra iOS og iPad med Mac OS X.

Apple vil lade sig inspirere af iPad og iOS i udformningen af Mac OS X 10.7 Lion.

Eksempelvis vil mange programmer i Mac OS X 10.7 Lion være full screen, ligesom alle programmer på Mac OS X 10.7 Lion vil have en indbygget auto save-funktion.

Apple vil også efter stor succes med App Store til iPad og iPhone også udvide med en App Store til Mac-programmer. Denne App Store vil ligesom vi kender det i App Store til iOS-enheder automatisk vise når der er programopdateringer klar.

Selve installationsdelen er også gjort langt simplere og tager stort set samme tid som når du installerer programmer via iPhone eller iPad.  Samtidig gælder en programlicens fra den nye Mac-baserede App Store til alle Mac-computere i hjemmet.

Mac App Store åbner indenfor 90 dage og virker med Snow Leopard indtil Lion også udgives.

Som på iPad laver Apple også en Home Screen til programmer fra Mac OS X 10.7 Lion. Denne funktion kommer til at hedde Launch Pad. Launch Pad kan organiseres og benyttes som du allerede kender det fra iOS. Launch Pad suppleres med Mission control, som giver et samlet overblik over hele Mac-computeren.

Mac OS X10.7 Lion frigives til sommer ifølge Steve Jobs.

Se en præsentation af Mac OS X Lion hos Apple.

Launch Pad

© 2010, https:. All rights reserved.