Nyt special event: “Back to the Mac”

Apple har inviteret pressen til et special event med titlen “Back to the Mac”, som afholdes den 20. oktober.

Apple giver ikke ret mange detaljer fra sig i invitationen ud over den meget spændende titel på selve begivenheden, udover forsiden, der viser teksten “Back to the Mac” samt et sølv-logo med en løve i baggrunden.

Det indikerer med stor sandsynlighed at Apple vil præsentere Mac OS X 10.7 ved denne begivenhed og at den næste version hedder “Lion”. Der vil sandsynligvis kun være tale om et smugkig på Mac OS X 10.7 Lion og ikke en færdig version, der er klar til frigivelse.

Hvad Apple ellers kunne finde på at have med på en pressebegivenhed der mest omhandler Mac ved vi ikke meget om. Men ifølge de seneste rygter er der snart ikke flere MacBook Air-modeller i butikkerne, så Apple kunne benytte lejligheden til at udsende en ny model. Ifølge de nyeste rygter har den nye MacBook Air en 11,6 ” skærm.

Både MacBook og MacBook Pro kunne også få en mindre opgradering i denne sammenhæng ligesom flere rygter peger på at iLife 11 også er ved at være klar til frigivelse.

“Back to the Mac” holdes i Apples Town Hall i Cupertino.

© 2010, https:. All rights reserved.