Piper Jaffray: Android overtager på tablet-markedet

iPad kommer med tiden til at rykke ned fra førstepladsen for en række tablets med Android OS.

Det spår den ellers altid så Apple-glade analytiker Gene Munster fra Piper Jaffray.

Munsters analyse er leveret i et nyt interview, som du kan se nedenfor. Her fremgår det dog også, at iPad fortsat er og vil forblive et meget populært produkt. Med med Android der er åben for en række tablet-producenter vil det hurtigt betyde større markedsandele, når producenter som Samsung, LG, Motorola og HTC alle begynder at sende Tablets med Andriod på markedet.

Munster stiller også spørgsmålstegn ved om Apple kan nå at sælge 45 millioner iPads, som flere har forudsagt at Apple vil sælge i 2011. Munster mener derimod at tallene er nede i retning af 20 til 25 millioner enheder, hvilket stadig er meget flot.

Dog kan disse tal være sat for lavt hvis det viser sig at Apple rent faktisk har en 7″ iPad på vej på markedet, da en sådan ville kunne bidrage til at holde Apples markedsandel oppe.

© 2010, https:. All rights reserved.