Rygte: iLife ’11 og iWork ’11 på onsdag

Apple holder på onsdag special event i Cupertino og meget tyder på at både iLife ’11 og iWork ’11 præsenteres denne dag.

Apples special event hedder “Back to the Mac” for at skærpe fokus på Mac-området, der i de sidste måneder er blevet en smule nedprioriteret på bekostning af iOS, iPhone og iPad.

Udover en præsentation af Mac OS X 10.7 Lion, så er der meget der også tyder på at både iLife ’11 og iWork ’11 præsenteres ved denne event. Fornylig dukkede en ny tysk instruktionsbog om iLife 11 nemlig op på Amazon og nu melder bestbuy.com om udsolgt af både iLife ’09 og iWork ’09.

Foruden nye iLife ’11 og iWork ’11, ventes Apple også at præsentere en ny MacBook Air. Flere rygter peger på at den nye model vil have 11,6 ” skærm, men der nu også er rygte ude om at Apple præsentere både en model på 11,6″ og en på 13,3″.

© 2010, https:. All rights reserved.