VLC Player frigivet til iPhone

Som lovet har Applidium frigivet en version af den populære mediaafspiller VLC til iPhone.

Nyheden kommer efter at Applidium tidligere frigav en version af VLC til iPad. I den forbindelse blev en række iOS-brugere med iPhones og iPod touch-enheder noget skuffede, men Applidium lovde dengang at en version til iPhone og iPod touch også ville komme snarest.

Den nye version har også fået en række andre forbedringer, blandt andet understøttele af flere video og lydformater og så er VLC blevet hurtigere. Man kan nu også slette video direkte fra iOS og behøver ikke via fildelingsfunktionen i ITunes.

VLC kan installeres på den nye iPod touch, iPad, iPhone 4 og iPhone 3GS.

VLC er gratis at hente til både iPhone, iPod touch og iPad.

© 2010, https:. All rights reserved.