Find My iPhone på ældre enheder

Mange brugere blev skuffede over at Apple ikke leverer Find my iPhone gratis til brugere af ældre enheder.

En del af iOS 4.2-frigivelsen betød at brugere af iPhone 4, iPad og nyere iPod touch kan benytte tjenesten Find My iPhone gratis. Af en eller anden grund, der ikke er af teknisk karakter, har Apple fravalgt denne mulighed for eksempelvis brugere af iPhone 3G og 3GS.

Det er dog ganske simpelt at få denne funktion til at virke på ældre enheder. Du kan nemlig låne dine kontoindstillinger ud og benytte dem sammen med en ældre enhed.

Har du eksempelvis opsat Find My iPhone på en understøttet enhed, overfører du blot AppleID og brugernavn til den ældre enhed og så virker det også der. Vær dog opmærksom på, at man så vidt vi er informeret kun kan dele sin konto med tre enheder og at ældre enheder skal have installeret iOS 4.2.

Læs mere hos Lifehacker.

© 2010, https:. All rights reserved.