Printopia giver bedre understøttelse til AirPrint

Printopia fra Ecamm Network er et nyt program der gør det muligt at udskrive fra alle delte computere via AirPrint.

Apples AirPrint ventes ikke at understøtte ret mange printere fra begyndelsen, men via Printopia fra Ecamm Network kan du udskrive via iPhone og iPad fra alle de printere der er delte via din Mac-computere.

Via Printopia skal man blot vælge hvilken printer man vil skrive ud fra, men man kan også lade være med at skrive ud og blot sende en PDF-fil direkte til sin Maccomputer fra en iPhone, iPod touch eller iPad. Det sker via Mac OS X’s indbyggede print-funktion, hvor man kan gemme en udskrift som PDF.

Har man Dropbox kan man endvidere sende PDF-filer eller JPG-filer videre direkte til Mac’ens Dropbox.

Ecamm Networks har nu Printopia til salg for 10 dollars, men du kan prøve programmet gratis inden du køber.

© 2010, https:. All rights reserved.