The Incident tryller iPad om til tv-spilkonsol

Big Bucket Softwares The Incident til iPhone, iPod touch og iPad kan allerede købes og spilles nu, men udviklerne arbejder på at revolutionere med næste opdatering.

Du kender måske allerede spillet The Incident og er du vild med det, så glæd dig til The Incident 1.3 udkommer.

Version 1.3 kan nemlig spilles direkte på dit tv. For at du kan det skal du koble en iPad til dit tv og så skal have en iPod touch eller iPhone til at styre spillet med, som controller og vupti, så er Apples produkter muligvis også på vej til at kunne konkurrere med Sony Playstation.

Mere snildt ville det naturligvis på sigt være, hvis man kunne installere spil på den nye Apple TV, som stort set bare er en forklædt iPod touch, også bruge en anden iPod eller iPhone til at styre begivenhederne med, men det kan være det bliver en mulighed på et tidspunkt.

Big Bucket Software lover at også opløsningen vil være helt i top og passe med 16:9 formatet på en normal wide screen.

© 2010, https:. All rights reserved.