Berømt arkitekt skal tegne Apples nye hovedkvarter

Infinte loop 1 er blevet for lille og derfor skal Apple have udvidet.

Det skal ske på den store grund der før husede HP’s hovedkvarter, og som Apple fornylig købte.

HP’s gamle hovedkvarter ligger i nærheden af det nuværende Apple-hovdkvarter og ideen er, at forbinde to Apple-områder med hinanden via et indviklet netvæk at tunneller, så medarbejderne kan bevæge sig hurtigt rundt mellem de to hovedkvarterer.

Til at udføre Apples planer har Apple valgt den berømte arkitekt Norman Foster, der blandt andet står bag Swiss Res hovedkontor i London, London City Hall, London, Reichstag, Berlin, Millennium Bridge, London, Commerzbank-Tower, Frankfurt, Bilbao Metro, Bilbao, Hearst Tower, New York, HSBC Centre, Hong Kong og Hong Kong International Airport.

I Danmark har han blandt andet tegnet det nye elefanthus til Zoologisk Have i København.

Apple og Foster skulle have arbejdet sammen i flere måneder på at skabe de nye bygninger, der går under navnet Apple City. Om det ender med at blive det officielle navn for hele det nye hovedkvarter vides dog ikke endnu, skriver den spanske avis elEconimista.es.

Udover at bygningerne med garanti bliver flotte og yderst moderne, så skulle det hele også blive mere eller mindre CO2-neutralt og i det hele taget bære præg af bæredygtighed i materialevalget.

© 2010, https:. All rights reserved.