Berømt racerkører fotograferet med mini iPad

En taiwanesisk racerkører er blevet fotograferet med noget der ligner en lille version af iPad.

Den taiwanesiske racerkører Jimmy Lin ses på billedet med en almindelig iPad og det som muligvis er en lille version af iPad.

Det nye billede har tiltrukket en del opmærksomhed og kan være et publicity stunt fra Lin. Lokale fabrikker i Asien er nemlig kendt for at producere kopienheder af berømte produkter, der mange gange ligger meget tæt på originalerne, i hvert fald på overfladen.

Det er også usandsynligt at en asiatisk racerkører skulle være blandt de første til at lække en nyhed om en mindre iPad, ligesom Apples CEO Steve Jobs flere gange har sagt at en iPad der er mindre end nuværende ville fungere dårligt.

Se mere hos Akihabara.

© 2010, https:. All rights reserved.