Firma sælger etui til iPad 2

Apple er muligvis slet ikke gået i gang med at producere iPad 2 endnu, men det første kinesiske firma er nu ude med etuier til den nye iPad.

Ifølge flere rygter er den nye iPad 2 først ude til april, men et kinesisk firma er nu i gang med at sælge etuier den nye iPad.

De nye etuier kaldes Crystal Case for iPad 2nd Generation er skulle være skabt så de passer perfekt til den nye iPad, der såvidt vides har samme mål som den nuværende. Den eneste forskel er et hul i øverste venstre hjørne, der sandsynligvis er til et kamera.

Shenzhen MacTop Electronics, der sælger etuierne i pakker med 1000, har som navnet antyder hjemme i Shenzhen i Kina, hvor også Foxconn har en fabrik med flere hundredetusinde ansatte. Det gør det sandsynligt at Shenzhen MacTop Electronics har deres informationer om iPad 2 fra en medarbejder hos Foxconn.

© 2010, https:. All rights reserved.