Her er verdens mest populære Apple Store blandt fans

Apple har en del butikker, men en af dem er lidt mere populær end de andre, i hvert fald for rigtige fans.

Apple åbnede den første Apple Store i Glendale i Californien den 19. maj 2001 og regnes i dag som den første Apple Store, også selvom Apple samme dag åbnede en større Apple Store på Tysons Corner i Washington.

Apple Store i Glendale er nu så populær at rigtige fans tager på pilgrimstur til den oprindelige butik for at se den og for at shoppe i den. En del kunder blærer sig efterfølgende online med at de har købt netop deres Apple-produkt i Glendale Apple Store, skriver Appleinsider.

Butikken er tilsyneladende så legendarisk at også Apples medarbejdere i andre butikker ofte ønsker at blive forflyttet til Glendale.

© 2010, https:. All rights reserved.