Kinect-lignende sensor på vej til iPad

Snart kan du styre iPad på samme måde som Microsofts Xbox med Kinect sensor.

Microsofts Xbox Kinect sensor er det nye hit indenfor trådløs og bevælgelsesfølsom styring. Snart er det også muligt at spjætte med armen og ben og få iPad til at reagere på det.

Elliptic Labs, et firma fra Oslo i Norge, er nemlig ved at udvikle et Touchless Gesture User Interface system, som benytter ultralyd til at aflæse bevægelser og sende dem til iPad. Det sker via en lille dock, som iPad skal sættes i.

Det nye system er meget begrænset i funktionalitet og rækkevidde hvis man sammenligner med Kinect. Systemet ventes dog at kunne være ganske brugbart, specielt hvis man har våde eller fedtede hænder og lige skal skifte musik eller andet på en iPad.

Elliptic Labs præsenterer det nye Touchless Gesture User Interface system på CES-messen der starter 6. januar.

© 2010, https:. All rights reserved.