Rygte: Billigere iMac i 2011

Apple arbejder på at udvikle fire nye udgaver af MacBook Pro men også en ny og billigere iMac er på vej.

Rygtet kommer fra komponentleverandører som Digitimes har haft kontakt med.

Ifølge leverandørerne så vil den nye iMac have en ny størrelse skærm og muligvis have en lavere pris, idet leverandørerne hævder at den nye iMac vil være rettet mod mainstream-markedet. Den nye iMac ventes at blive klar i første halvdel af 2011.

Også fire nye Macbook Pro-modeller ventes i første halvdel af 2011, hvilket ikke er nogen overraskelse som sådan. De fire ny modeller vil sandsynligvis være de første MacBook Pro’s som leveres med Mac OS X Lion. Derudover skulle de nye MacBook Pro’s og have fået små designændringer i selve kabinettet.

Andre rygter hævde at Apple vil bruge SSD-harddiske som standard i de nye MacBook Pro, som i MacBook Air. Derudover ventes de nye MacBook Pro’s også at få grafik fra AMD, muligvis Radeon HD 6000M-serien.

Sidst ventes Apple at skifte til Intels Sandy Bridge-platform

© 2010, https:. All rights reserved.