Apple klar med ny iPhone 4 i USA

Apple har sammen med Verizon præsenteret en ny version af iPhone 4 til Verizons mobilnetværk.

Den nye version af iPhone 4 er en såkaldt CDMA-mobil og det betyder at den nye iPhone 4’s antennedesign ser lidt anderledes ud sammenlignet med den oprindelige iPhone 4.

De billeder der har været lækket fornylig af en mulig iPhone 5, med en let modificeret ramme, er nemlig blot den nye CDMA-version af iPhone 4 til Verizon. De små justeringer i antennen betyder også, at eksisterende etuier ikke passer til den nye iPhone 4.

Den nye Verizon iPhone er på markedet 10. februar og følges op med iOS 4.2.5, der kan fungere som et mobilt WiFi-hotspot hvor op til fem enheder kan dele en iPhones datanetværk. Den nye hotspot-mulighed skulle ikke være begrænset til de nye Verizon iPhones, dog skulle den først være klar til andre iPhones når Apple frigiver iOS 4.3.

Apple ventes at øge salget af iPhone 4 i USA med op 15 millioner enheder i 2011 efter aftalen med Verizon, ifølge en analytiker.

© 2011, https:. All rights reserved.