@ceoSteveJobs skal fortælle han er fake

Apple vil ikke finde sig i at parodibloggen @ceoSteveJobs på Twitter benytter Steve Jobs’ navn.

Det er forbudt at udgive sig for at være andre og på den måde misbruge andres navn, men det er alligevel hvad en række bloggere gør på Twitter, blandt andre @ceoSteveJobs, der nu har fået en officiel henvendelse fra Apple om at skifte navn og tydeligt fortælle at det er en parodi og ikke den ægte vare.

@ceoSteveJobs har indtil videre kun rettet lidt i biopgrafien og modsætter sig ifølge MacNN et navneskifte, idet han har opnået stor anerkendelse i medierne og ikke mener at der er så meget humor i det, hvis ikke han kan snyde lidt. Derudover er de andre gode navne optaget, siger @ceoSteveJobs, der også henviser til at flere andre ikke er blevet stoppet, blandt andre en parodi af BP, som du kan læse via dette link.

Læs blandt andet Fake Steves Twitter-feed hvis du trænger til lidt fredagsunderholdning.

Du kan læse med via dette link.

© 2011, https:. All rights reserved.