iPad fylder et år

I går var det præcist et år siden Steve Jobs præsenterede verden for den nye iPad.

Jobs stod på scenen i Yerba Buena Center i San Francisco sidste år den 27. oktober og præsenterede iPad.

De fleste reaktioner var positive om end mange dengang ikke regnede med at iPad ville nå i nærheden af iPhones popularitet.

Men iPad er et år senere for alvor trådt ud af iPhones skygge og lever sit eget liv succesfulde lov. I det seneste kvartal solgte Apple 7,33 millioner iPads og forventningerne til iPad 2, som muligvis frigives i marts måned, er naturligvis store.

Ikke mindst fordi iPad nu er begyndt at kannibalisere pc-markedet, hvilket især går ud over de tidligere så populære netbooks.

At iPad er noget helt særligt så man tydeligt på dette års CES hvor mere end 100 tablets blev præsenteret. Langt de fleste er blot dårlige kopier af iPad, mens nogle få muligvis vil vise sig at være konkurrencedygtige kopiprodukter. Blandt de mest lovende kopi-tablets finder man Motorolas nye Xoom og Samsungs Galaxy Tab. En outsider som Adam kan muligvis også få sit eget liv som undergrunds-tablet.

© 2011, https:. All rights reserved.