Freecom lancerer tynde eksterne harddiske til Mac

Freecom er klar med nogle af verdens tyndeste eksterne harddiske,  specialdesignet til Apples produkter.

Freecoms nye harddiske hedder Mobile Drive Mg og fås i en række størrelser.

I den bedste ende får man både masser af lagringsplads med plads til 750GB data, samt USB 3.0 og FireWire 800. Man kan også nøjes med 750GB harddisk med USB 2.0. USB 3.0-versionen er naturligvis bagudkompatibel med USB 2. og 1.

Mobile Drive Mg fylder ikke det vilde og måler henholdsvis 12 x 8,1 x 1 cm og  12 x 8,1 x 1,5 cm, hvilket ifølge Freecom placerer de nye harddiske som nogle af verdens tyndeste eksterne diske. Harddiskene er lavet i magnesium og fås i sølv for at passe til Apples MacBooks.

Alle diske leveres preformaterede til Mac OS X.

Prisen er for den største udgave 129 Euro. De ventes på markedet senere på måneden.

© 2011, https:. All rights reserved.