iOS App Store tæt på ti milliarder downloads

Apples iOS App Store er meget tæt på at runde ti milliarder downloads og det fejres med en konkurrence.

App Store blev åbent i sommeren 2008 med blot 400 programmer og siden da er det kun gået fremad med antallet af programmer i butikken ligesom også antallet af brugere og købere er vokset voldsomt og har skabt en fornem succes indenfor et nyt område, som andre fortsat forsøger at gøre Apple efter.

Nu er der snart downloadet ti milliarder programmer fra App Store meddeler Apple  og det skal fejres. Derfor afholder man en konkurrence hvor en heldig vinder kan vinde et iTunes gavekort på 10.000 dollars. Vinderen bliver den person der henter det program der gør at App Store runder de ti milliarder downloads.

Du kan deltage ved at downloade et købe eller gratisprogram eller ved at gå ind på Apples hjemmeside og sende en email.

© 2011, https:. All rights reserved.