Jerry York lækkede informationer om Steve Jobs i 2009

Bestyrelsesmedlem Jerry York lækkede i 2009 informationer om en hemmelig kræftbehandling som Steve Jobs havde afprøvet.

Steve Jobs er på sygeorlov for tredje gang indenfor få år og eftersom Jobs ikke selv har fortalt den egentlige årsag spekuleres der i årsagen til sygemeldingen og ikke mindst over hvor syg Jobs egentlig er.

Nu er det kommet frem, at Jobs i 2009 tog helt til Schweiz for at gennemgå strålebehandling mod kræft på universitetshospitalet i Basel som tilbyder en speciel behandling som ikke er findes i USA.

Doron Levin, journalist fra Fortune har historien fra det afdøde bestyrelsesmedlem Jerry York, der har fortalt Levin historien mod at han ikke ville bringe nyheden. Efter at York nu er død, mener Levin ikke at aftalen bør holdes længere.

© 2011, https:. All rights reserved.