Kinesisk miljøorganisation dumper Apple

Kinesisk miljøorganisation kritiserer Apple for ikke at svare og være lukkede.

Den kinesiske miljøorganisation Institute of Environmental and Public Affairs har smidt Apple på en sidsteplads i en liste over 29 multinationale teknologiselskaber.

Organisationen kritiserer Apple for manglede svar og lukkethed når det handler om miljøhensyn.

Blandt andet hævder organisationen at det ikke har været muligt at få Apple til at svare på hvorvidt en række underproducenter bruger en række miljøfarlige materialer. Samtidig hævder Institute of Environmental and Public Affairs at Apple sylter ansvaret for miljøet i sine aktiviteter.

Som eksempel henviser organisationen til Winteks brug af N-Hexane, som har givet en række medarbejdere nerveskader i Kina. Apple menes at samarbejde med Wintek, men har ikke ønsket at afklare dette overfor organisationen og henviser i stedet til Apples hjemmeside om miljø.

© 2011, https:. All rights reserved.