Microsoft vil forhindre Apple i at eje App Store

Apple søgte i 2008 varemærkebeskyttelse af “App Store”, men det mener Microsoft ikke at Apple kan.

Apple beskytter som andre selskaber alle mulige mærkværdige navne for at sikre eneret til brugen. Tidligere har det givet mystiske resultater hvor Apple har ment at de ejede retten til en række navne med “Pod”, blot fordi de har fundet på ordet iPod.

I 2008 søgte Apple varemærkebeskyttelse af App Store blandt andet indenfor kategorien “retail store services featuring computer software provided via the internet and other computer and electronic communication networks”.

Men det mener Microsoft ikke man kan tillade sig. Microsoft henviser til at ordet App er et almindeligt brugt ord, som Apple ikke kan eje.

© 2011, https:. All rights reserved.