Netgears chef kritiserer Steve Jobs

Netgears CEO tog meget store ord i munden fornylig i Sydney.Netgears CEO Patrick Lo fortalte blandt andet at Apple er et alt for lukket og proprietært firma der kun har succes på områder hvor de kan sidde tungt på markedet.

Ifølge Lo bliver Apple nødt til at åbne op og bestemme sig for en anden strategi, hvis ikke de skal overhales af blandt andre Google, der har stor succes med Android og det vil ske indenfor kort tid, idet Jobs sandsynligvis snart er færdig hos Apple som CEO. Lo lader her til at henvise til Jobs’ sygdomsforløb og ikke hans succes som CEO.

Lo kritiserede også Steve Jobs personligt og mente direkte at årsagen til at der ikke er Flash på iPhone skyldes Jobs store ego.

Lo var dog ikke venligt stemt i det hele taget og nåede også at fyre en kritik af Microsoft af med ordene “”Microsoft is over – game over – from my point of view”, med reference til Microsofts Windows Phone 7.

© 2011, https:. All rights reserved.