Op mod 500 nye Apple-butikker i Kina og Taiwan

Hon Hai, der blandt andet ejer Foxconn, er på vej med 500 nye butikker i Kina, som blandt andet skal sælge Appleudstyr.

Firmaet har i forvejen butikskæden Cybermart International og nu har Hon Hai opnået officiel status som Apple Reseller.

Hon Hai åbner de første nye butikker i Tianjin i Kina til april. Cybermart International er i forvejen kendte for at have masser af Appleprodukter samt onsite-Appleværksted og kan dermed hjælpe Apple med at vokse kraftigt i Kina. De kinesiske forbrugere har udtryk utilfredshed med de få steder man indtil videre har kunnet få repareret Apple-produkter og det kan Cybermart International hjælpe kraftigt med.

Apple har selv planer om at åbne op mod 20 Apple Stores i Kina i 2011.

© 2011, https:. All rights reserved.