Programmer i Mac App Store kan hackes

Det er ikke svært at lave gratis kopier ud fra nogle af programmerne i Mac App Store.

Apple får nu allerede kritik for den sikkerhed der er i visse af den nye Mac App Stores programmer.

Det er nemlig muligt at lave sine egne versioner af programmerne fra Mac App Store og dele dem med andre. Ifølge flere kilder er det muligt for di visse udviklere ikke følger Apples anbefalinger tilstrækkeligt når det gælder om at tjekke om maskinen er autoriseret til programmet.

Det skulle være muligt at lave en “oplåst” kopi af et ellers “låst” program ved eksempelvis at bytte visse filer fra en gratis version af programmet ud med visse filer i betalingsversioner. En måde at gøre det på kan ses via Pastebin.com.

Sean Christmann, som er udvikler har skrevet en artikel som er værd at læse for udviklere, der vil beskytte deres programmer bedre i Mac App Store.

© 2011, https:. All rights reserved.