Rygte: 2048 x 1536 opløsning på næste iPad

To forskellige udviklere har set lidt på baggrundsbillederne i programmet iBooks 1.2 og 1.1.

Både Rafeed Chaudhury fra Arizona State University og udvikler Steve Troughton-Smith har fundet ud af at nogle baggrundsbilleder og bookmarkbilleder i iBooks 1.2 og 1.1 har en meget høj opløsning, der peger på at næste iPad kan få et ratina-lignende display med en opløsning på 2048 x 1536.

De nye oplysninger kommer blot dagen efter at der er kommet rygter om at iPad og iPhone 5 lanceres med en ny dual-core ARM Cortex-A9 processor samt  PowerVR SGX543 grafik, lige præcis det der skal til for at give iPad en meget højere opløsning.

Googles kommende tablets kræver minimum 1280×720 pixels displays til Android 3.0 tablets og flere af de nye Motorola Xoom har 1280×800 pixels opløsning, men der vil dog ikke være nogen der er i nærheden af Apples måske kommende iPad-skærm og det kan give Apple endnu flere fordele selvom konkurrencen øges med de mange nye tablets på markedet om kort tid.

De seneste rygter hævder at Apple er klar med en ny iPad til april.

Læs mere om rygtet om iPad med højere opløsning hos Electronista.com.

© 2011, https:. All rights reserved.