Rygte: iPad får ikke skærm i højere opløsning

Rygter om at Apple vil udgive en ny iPad 2 med 2048 x 1536 pixels opløsning passer ikke.

Den ofte velinformerede John Gruber fra Darring Fireball afviser at Apple er på vej med en iPad med 2048 x 1536 pixels bare fordi der findes enkelte billeder med den opløsning på iPads.

Det skyldes nemlig at Apple internt har prototyper af iPads med en opløsning på 2048 x 1536 pixels, men det bliver ikke foreløbig at de dukker op, alene fordi der skal langt mere ram og processorkraft til end hvad der anses for økonimisk rentabelt for øjeblikket, også selvom der er rygter om iPads med dual core-processorer.

Ifølge Grubers interne kilde, vil den næste iPad have samme 1024×768 opløsning som de nuværende, men det betyder ikke at man ikke kan gøre skærmen både bedre og tyndere, skriver Gruber og henviser til at det er muligt at benytte en række andre teknikker som anvendes i iPhone 4 til at forbedre skærmen i en ny iPad med også.

© 2011, https:. All rights reserved.