Rygte: Ny Final Cut Studio til marts

Ifølge et nyt rygte frigiver Apple en nu udgave af Final Cut Studio i marts måned eller måske i starten af april.

Den nye Final Cut Studio har været ventet meget længe og indeholder en række markante forbedringer, forlyder det.

Final Cut Studio skulle netop nu være ude blandt udviklerne i to forskellige beta-versioner.

Den ene til Mac OS X Snow Leopard og den anden til Mac OS X Lion. Det har tilsyneladendeværet nødvendigt for Apple at udvikle to versioner på grund af ændringer i Mac OS X Lion’s QuickTime Layer. Det er derfor højst sandsynligt at flere af nyhederne i Final Cut Studio kun virker med Mac OS X Lion.

Rygtet, der er leveret af franske hardmac, får yderligere trovædighed af tidligere forlydender fra Steve Jobs, der skulle have sendt en email til en bruger og fortalt at Final Cut Studio udkommer i en ny version til foråret.

Den

© 2011, https:. All rights reserved.