Steve Jobs bliver i Walt Disneys bestyrelse

Steve Jobs er på sygeorlov fra Apple som CEO men bliver i Walt Disneys bestyrelse i sygeperioden.

Steve Jobs meddelte tidligere på ugen at han er på sygeorlov. Det er endnu uvist hvor længe han skal være på sygeorlov og hvorfor han egentlig er på sygeorlov igen. Flere spekulerer dog i, at han lider af problemer med immunforsvaret efter en levertransplantation i 2009.

Mens Jobs fortsat overvåger Apples aktiviteter hjemmefra og fortsat er aktivt medelem i Apples bestyrlese, er Tim Cook operativ leder og står for den daglige drift, men Jobs er dog ikke mere syg end at han også kan passe sin post som bestyrelsesmedlem hos Walt Disney, siger kilder til Dow Jones.

Jobs er den største enkeltstående aktionær hos Disney og ejer 7 procent af selskabet efter at Disney købte Jobs Pixar-selskab.

© 2011, https:. All rights reserved.