Sådan er det at arbejde i Apple Store

En Apple-medarbejder afslører en række detaljerede oplysninger om hvordan det er at arbejde i en Apple Store.

En medarbejder i en Apple Store giver nu et indblik i arbejdslivet hos Apple.

Den anonyme medarbejder kan blandt andet afslører at Apples Store, ikke overraskende, har et meget konkurrencepræget miljø, hvor man belønnes for arbejdsindsats. Apple har internt en salgsstatistik, hvor alle medarbejderes salg findes. Er man i toppen er det muligt at havne i Genius Bar, mens dårlige salgstal gør at man bliver indkaldt til en samtale.

Omvendt er det åbenbart svært at blive fyret fra en Apple Store, i hvert fald hvis man kommer for sent. Der skal man op på circa 15 gange for at blive fyret. Men man ryger ud hvis man lækker hemmeligheder øjeblikkeligt.

Apples ansatte ved heller aldrig noget om nye produkter før de lanceres.

Den anonyme medarbejder kan også fortælle om de mange mærkelige kunder som kommer i Apple Stores, deriblandt hjemløse der hører dødsmetal på anlæggene, udlændige der skifter sprog på computeren og unger piger der danser til Britney Spears.

Det værste i Apple Store er dog de onde kunder, der overdænger medarbejderne med urimeligheder, ligesom telefonpasningen er helt i bund. Her ringer folk ind og vil nærmest have terapi. Blandt andet ringer kvinder ind for at få hjælp til at afsløre deres mænds mulige utroskab.

Læs meget mere om hverdagen i en Apple Store hos Popular Mechanics.

© 2011, https:. All rights reserved.