Apple vil stoppe App Store-fusk

Apple har opdateret retningslinierne i App Store.

Udviklere af apps til Mac, iPhone, iPod Touch og iPad advares nu mere direkte om ikke at fuske med programmer og regler. Blandt andet advarer Apple direkte imod kopiere og manipulere indhold, datatyveri og brud på andres ophavsret som årsager til at man bortvises fra App Store og samtidig bortvises som udvikler under Apples udviklerprogram.

Apple anbefaler også at man ikke lægger bøger, musik og film ud som programmer i App Store, men benytter de eksisterende underafdelinger, eksempelvis iBook Store.

Det er et råd Warner tilsyneladende ikke har tænkt sig at følge, da de netop i går udgave deres første to film som selvstændige programmer, med henvisning til Apples uklare forretningsmodel, hvor nogle lande ike har adgang til køb af film va iTunes Movies Store.

Du kan som udvikler læse Apples nye retningslinier via dette link.

© 2011, https:. All rights reserved.