Bliv smukkere med Portrait Professional 10

Portrait Professional 10 er netop udkommet og giver både professionelle og amatører mulighed for at forskønne egne eller andres portrætter.

Det er valgår og intet er mere oplagt end at “photoshoppe” sig op til 30 år yngre end man i virkeligheden er og så samtidig lige give øjnene en mere skarp og lækker farve og næsen et mere cool look.

Har du også lyst til at gøre dig selv smukkere end du i virkeligheden er, til Facebook, Linkedin og alt muligt andet, så er der gode muligheder for det med programmet Portrait Professional fra Anthropics Software. Portrait Professional 10 er netop udkommet med en opdateret brugerflade og flere andre gode nyheder.

Portrait Professional 10 er trods sit navn ganske nemt at arbejde med også for amatører med trang til at fremstå pænere end de i virkeligheden er.

Programmet har nemlig en indbygget forståelse for hvad det er for karaktertræk der gør folk pænere og denne forståelse kan man anvende til mere eller mindre automatisk at forskønne portrætter.

Programmet er til salg nu for 40 dollars på tilbud, normalt 90 dollars, for Professional edition, og 60 dollars, normalt 130 dollars, for Studio edition. En 64-bit Studio edition koster 120 dollars, normalt 220 dollars.

Portrait Professional kræver Mac OS X 10.4 eller nyere.

© 2011, https:. All rights reserved.