Elpære og højttaler

Nu kan du både få lys og lyd i en og samme enhed.

Audio Light Bulb løser det “velkendte” problem med lyd og lys i gange og rum ved simpelthen at kombinere de to ting.

Audio Light Bulb er nemlig udformet som en almindelig elpære der kan skrues i en almindelig fatning, men udover at give et glimrende LED-lys svarende til almindelig 60 watt lyspærer, så er der også en indbygget full range 10 watts højttaler med indbygget trådløs modtager.

Senderen passer til dock connectoren på iPhone, iPod touch og iPad, så du kan sidde i sofaen og styre musikken.

Lyset kan justeres fra en medfølgende fjernbetjening med ulighed for at dæmpe lyset op til 50 procent, ligesom man også kan tilkoble andet end Apples enheder via en auxiliary port på den lille sender.

Audio Light Bulb koster 300 dollars.

 

© 2011, https:. All rights reserved.