Få synds-forladelse på iPhone

Den katolske kirke har netop godkendt en Confession App til iPhone, iPod Touch og iPad

For den nette sum af 12 kr kan katolikker og andet godtfolk nu spare turen hen til skriftestolen. En ny App som nu er til salg i iTunes er “det perfekte hjælpemiddel til alle bodfærdige syndere”. Trin for trin guides man igennem de 10 bud, og har så mulighed for at vinke af ved alle de synder, man har begået. Og hvis man har været specielt opfindsom og begået en overtrædelse, der ikke findes på listen er der heller ingen grund til fortvivlelse. Det er nemlig muligt manuelt at tilføje sine helt personlige synder!

Confession-app’en husker naturligvis på alle de skriftede synder, så man i løbet af kort tid har en komplet logbog over alle sine “dirty deeds”, og har også indbygget ur der registrerer hvor langt tid der er gået siden sidste “skrifte”.

Når den angrende synder er færdig med at liste alle sine synder har han mulighed for at vælge imellem syn forskellige ritualer, der tæller som bod og giver den eftertragtede syndsforladelse.

Endnu findes “Confession” kun til iPhone. Om det er fordi, at Android-brugere ikke synder, eller om den dukker op senere skal være uvist.

© 2011, https:. All rights reserved.