Final Cut Pro-opdatering på vej

Den næste version af Final Cut Pro bliver den største opdatering i programmets levetid.

Appleinsider kan i dag fortælle, at en ny version af Final Cut Pro langt om længe er ved at være klar.

Den nye udgave af Final Cut Pro lanceres i løbet af foråret, sandsynligvis på messen National Association of Broadcasters, og bliver den største opdatering af programmet nogensinde med en række nyheder målrettet professionelles behov.

Apple har så vidt vides to versioner af Final Cut Pro, den ene til Mac OS X SNow Leopard og den anden til Mac OS X Lion. Flere funktioner vil på grund af ændringer i QuickTime ikke virke med Snow Leopard.

En række filmfolk har været på besøg hos Apple for at give professionel feedback på programmet.

Læs mere om rygtet hos Appleinsider.

© 2011, https:. All rights reserved.