Intel: Apple har et års forspring på Thunderbolt

Apple præsenterede i går nye MacBook Pro’s med Intels Thunderbolt-teknologi og Intel holdt også selv event for at fremvise den nye teknologi.

Den nye 10Gbps-interfacestandard revolutionerer traditionelle I/O-forbindelser med sine imponerende 10Gbps overførselshastigheder i MacBook Pro via den eksisterende Mini Dispplayport og Apple, der har været med til at udvikle teknologien sammen med Intel, har op til et års forspring mener Intel.

Intel sagde på sit event, at et offenligt SDK med konkrete hardwarespecifikationer ikke frigives til andre før til foråret. Intel venter dog ikke at andre computer-producenter er klar med udstyr med Thunderbolt før om op til et år og det giver Apple noget af et forspring.

Apple har flere gange haft særlig adgang til Intel-teknologier før alle andre producenter.

Intels Thunderbolt hed før Light Peak. Du kan læse mere om Thunderbolt på Intels hjemmeside.

© 2011, https:. All rights reserved.