iOS 4.3 er golden master

Apple er færdig med udviklingen af iOS 4.3 siger flere kilder.

Den færdige version menes at være iOS 4.3 build 8F190 der blandt andet ventes at få understøttelse til hotspot, så man kan dele Wi-Fi-forbindelsen mellem enheder på GSM-enheder. Hotspot blev introducere sammen med Verizons iPhone 4.

Af andre spændende tiltag i iOS 4.3 ventes Ping push notifications og en ny Find My Friends-funktion, som skulle ligne Googles.

Tidligere er der også opdaget referencer i koden til Apple TV-spil, men det er dog ikke sikkert at denne mulighed er at finde i den færdige version af iOS 4.3.

Apple holder på onsdag iPad-event og præsenterer iPad 2 og det er derfor sandsynligt at iOS 4.3 præsenteres i denne sammenhæng. iOS 4.3 skal i hvert fald på markedet inden iPad 2, da iOS 4.3 har understøttelse til iPad 2 med FaceTime og Photo Booth.

© 2011, https:. All rights reserved.