iPad-sagsanlæg afvist i USA

En dommer har afvist påstande fra tre sagsøgere om at iPad bevidst blev solgt som defekt af Apple.

Jacob Balthazar, Claudia Keller og John Browning mener alle at de er blevet lokket til at købe en iPad under  falske vilkår og sidenhen lagde de derfor sag an mod Apple for vildledende markedsføring og for at sælge defekte iPads.

Særligt påstanden om at læsning på en iPad er ligesom at læse en bog har fået sagsøgerne op af stolene idet de henviser til at deres iPads slukker når de bliver for varme eller skærmen får direkte sollys.

Men nu har en dommer afvist søgsmålet som utilstrækkeligt, så Apple slipper for en retssag mod de tre. Angiveligt mener dommeren ikke at det er tilstrækkeligt dokumenteret hvilke reklamer eller andet materiale der er årsag til at Apple har snydt de tre til at købe en iPad, skriver Computerworld.com.

© 2011, https:. All rights reserved.