iPhone 5 får A5 multicore processor

Digitimes skriver at Apple muligvis vil benytte en Cortex A9-variant under navnet A5 i iPhone 5 samt skifte fabrikant.

Digitimes hævder at Apple vil benytte en udvidet eller forbedret version af A4-processoren i den nye iPad mens iPhone 5 ventes at få en helt ny Cortex A9-baseret multicore-processor under navnet A5.

Apple ventes ligeledes at flytte sin chipproduktion væk fra Samsung, som Apple ellers arbejder en del sammen med omkring komponenter, men på grund af Samsungs egne konkurrerende produkter skulle Apple være i gang med finde en ny produktionspartner og valget er muligvis blevet Taiwan Semiconductor Manufacturing Company.

Taiwan Semiconductor Manufacturing Company stod for ekstra-produktion af Apple A4 i det omfang Samsung ikke kunne følge med, da iPad blev lanceret. Taiwan Semiconductor Manufacturing Company ventes at producere den nye udvidede A4 til iPad 2 og derefter fortsætte med produktionen af A5 til iPhone 5.

Derudover forlyder det fra Digitimes, at den nye iPhone 5 få en større skærm end den nuværende. iPhone 5 skulle få en 4″ skærm.

© 2011, https:. All rights reserved.