Mac OS X Lion har indbygget video encoder

Mac OS X Lion lader til at kunne konvertere lyd og video helt af sig selv.

Den nye developer preview indeholder helt ye muligheder, som mange Mac-brugere med garanti vil elske. Mac OS X Lion har nemlig sin helt egen indbyggede video og lyd encoder, så man kan konvertere mediefiler til blandt andet Apple TV, iPhone og iPad.

I det nye developer preview kan man ved at højreklikke på en mediefil få lov til at vælge “Encode Selected Video Files”. Dette åbner en dialog hvor man kan vælge at kode med 480p, 720p og 1080p opløsning. Man kan også konvertere video til lydfiler, hvis man vil.

Eftersom den nuværende udgave af Mac OS X Lion er et developer preview kan funktionen forsvinde inden den endelige version af Mac OS X Lion frigives, men vi tror nu nok at funktionen skal blive. En indbygget encoder vil naturligvis være en katastrofe for de mange udviklere af programmer, men omvendt gøre det meget nemmere at være Mac-brugere.

Se billede:

 

© 2011, https:. All rights reserved.