Microsoft opruster på ledelsen

Ifølge Bloomberg er Steve Ballmer igang med at rekonstruere Microsofts ledelsesstruktur, for at stå stærkere i kampen mod Google og Apple. Strategien skulle gå på at ansætte erfarne ingeniører med erfaringer indenfor områder, hvor Microsoft traditionelt har stået svagt, i ledende stillinger, hvor de vil have en større forståelse for fremtidige projekters realisme og realiserbarhed.

Omstruktureringerne kan træde i kraft allerede i løbet af denne måned, og er sandsynligvis allerede igang med fyringen af Bob Muglia som det mest prægnante eksempel. Andre rygter taler om at J Allard og Robbie Bach blev presset til at forlade deres chefstillinger, skønt dette afvises af Ballmer.

Ballmer forsøger uden tvivl, presset af bestyrelse og investorer, at redde tabt grund indenfor tablet og mobilområdet, hvor WP7 indtil videre ikke har kasten nogen positive resultater af sig, samt at sørge for at Microsoft ikke igen sejles agterud på det, der bliver det nye store område, nemlig cloud computing.

© 2011, https:. All rights reserved.