Ny e-bogsbutik fra Gyldendal

Forlaget Gyldendal opruster nu på e-bogsmarkedet med en dedikeret e-bogslæser og butik til iPad, iPhone og iPod touch.

Det nye program til Apples iOS kaldes Bøger og kan hentes gratis i App Store. E- og lyd-bøger købes via programmet hvorfra de også kan læses eller afspilles bagefter. Indtil videre er det mere end 1000 titler i Bøger.

”De omkring 400.000 danskere, der ejer en iPhone, iPod Touch eller iPad, har manglet en butik, hvor de nemt kan finde og købe danske lydbøger og nu også e-bøger. De nationale produkter drukner alt for nemt i den internationale App Store eller iTunes Store. At købe og læse eller lytte til Gyldendals digitale bøger skal være mindst lige så nemt som at finde og læse papirbogen. Og helst nemmere. Det er nu, at e-bogsfesten starter, og ingenting vil være det samme om blot nogle få år fra i dag i den danske bogverden,” siger Lasse Horne, redaktør fra Gyldendal Digital.

Du kan hente Bøger i App Store.

© 2011, https:. All rights reserved.